Logo

Werkzaamheden

Klevringa Bouwbedrijf kan u van dienst zijn met diverse werkzaamheden, u kunt hierbij denken aan:

Verbouw

Heeft u verbouwplannen en wilt u graag een duidelijk inzicht in de kosten en de mogelijkheden voor uw verbouwing? Neem dan contact met ons op, of vraag gratis een offerte aan.

Renovatie

Renovatie

Wij zijn u graag van dienst met het (gedeeltelijk) vernieuwen van uw woning of bedrijfspand. Voor zowel kleine renovatiewerkzaamheden aan bijvoorbeeld het dak van uw woning, tot het compleet renoveren van uw pand.

Nieuwbouw

Klevringa Bouwbedrijf is u graag van dienst bij de bouw van uw droomhuis of pand. Wij verzorgen het complete bouwproces van uw pand.

Dakkapellen

WIj leveren en plaatsen dakkapellen in diverse uitvoeringen en maten. U kunt kiezen voor een kunststof dakkapel of een dakkapel met houten kozijn.

Kozijnen, ramen en deuren

Wij leveren en plaatsen diverse kozijnen, ramen en deuren in zowel kunststof als hout. Onze producten zijn leverbaar in diverse maaten en kleuren.

Aanbouw

U kunt bij ons terecht voor het bouwen van carports, garages, fietsstallingen of een complete uitbouw aan uw woning. Wij bouwen elke gewenste aanbouw op maat en compleet naar uw wensen.

Daken

Klevringa Bouwbedrijf kan u van dienst zijn met reparaties aan uw dak, het vernieuwen van uw dak, het plaatsen van spanten of de complete renovatie van uw dak.
Ook rieten daken behoren tot de mogelijkheden.

Meubels op maat

Wij kunnen op aanvraag diverse meubels op maat maken. Zo krijgt u de meubels die perfect in uw inrichting passen.

Keukens

WIj helpen u graag bij de aanleg van uw nieuwe keuken. Door onze ruime ervaring bent u verzekerd van een vakkundige montage en een goede afwerking.

Badkamer

WIl u uw badkamer verbouwen, moderniseren of uitbreiden? Wij geven u graag advies over de mogelijkheden. Ook kunnen we u van dienst zijn met de tegels, het sanitair en de electra.

Wij beschikken over een ruim netwerk van ervaren onderaannemers zoals: installateurs, dakdekkers, loodgieters en stukadoors. Door dit netwerk kunnen wij alle door u gewenst werkzaamheden volledig begeleiden. Van het bouwen tot uw huis, het schilder,- en stucwerk en zelfs het maken van uw gordijnen. Zo is alles in een keer goed geregeld. U bent altijd welkom om contact met ons op te nemen of vrijblijvend een offerte aan te vragen.